top of page

FineLine - 
på vägg eller i spårpanel.

Återanvändningsbar – Miljövänlig

Till FineLine väggdisplay finns det två standarbeslag, ett för montering på vägg och ett för att hänga displayen på en spårpanelsvägg. Du byter lätt ut dina budskap då vepan har ett tunt magnetband runt hela baksidan och den nya vepan sitter direkt snyggt fixerad i ramen.

vagggg Stor.jpeg

Nyckelfunktioner

• Enkelt att byta budskap
• Enkel att placera
• Slitstark och stabil
• Kimatsmart
• Återanvändningsbar
• Förberedd för vägg-eller spårpanelsfäste.

• 10 års garanti

10 garanti.png
made in sweden.png
svart.png
vit.png
silver.png

Vepabyte

På baksidan av FineLine veporna sitter en magnettejp som fästes i ramen, vilket gör det extremt enkelt att byta budskap när det är dags.

Fineline_100x70cm.jpg
edblad

Anpassning och tillbehör

Ramarna finns i färgerna vit, svart och silver.

Till väggdisplayen finns det två standarbeslag, ett för montering på vägg och ett för att hänga displayen på en spårpanelsvägg. 

Material

AdderMedia™ är ett unikt syntetiskt papper som används till FineLine. Höggradig vit med ett ytskikt med hög prestanda, ogenomskinligt. Fritt från PVC, trä och laminat. En robust, tålig, icke statisk yta, tvättbar, vattentät och UV-resistent. Det går inte att riva. Snabbtorkande yta kräver ingen ytterligare laminering. Tillgängligt exklusivt från Adder AB.

Thule FineLine 70x100 White-02 Stor.jpeg
väggdisplayer_fineline_storleksguide.png
Skärmavbild 2023-11-10 kl. 17.00.02.png
Thule LED Stor.jpeg

Storlekar

FineLine väggdisplayer finns i 3 olika storlekar - 50x70cm, 70x100cm, 112x168cm. Alla storlekarna gör sig bäst i olika miljöer och går och kombinera efter behov. Vi hjälper gärna till och hittar den bästa för dig.

50x70cm= 2kg

70x100cm= 4kg

112x168cm=6kg

Distribution

Det gemensamma för alla Adders displaysystem är att det är extremt enkelt att byta budskap, vilket i kombination med effektiv logistik gör att effekten av marknadsföringen är garanterad – den kommer ut, och den får stå kvar!

Referensbilder

bottom of page