top of page

Pop-up tält

Pop-up tält är lämplig för alla typer av evenemang eftersom det är  mycket portabelt och lätt att montera. Pop-up-tältet levereras i en transportväska och packas enkelt tillbaka för att återanvända på nästa event.

pop-up tält med väska

Nyckelfunktioner

• Enkel att montera

• Inga verktyg behövs

• Stadig ram och slitstarkt tyg

  • Väska ingår

Montering

På baksidan av FineLine veporna sitter en magnettejp som fästes i ramen, vilket gör det extremt enkelt att byta budskap när det är dags.

 

Veporna till FineLine LED är tunnare med viss transparent för att ljuset ska kunna nå ut. Dessa fästes med en utepåliggande magnetpassepartou i samma färg som ramen.

stomme till tält
popup tält event tält

Anpassning

Displayerna i färgerna svart, vitt eller silver.

Du kan välja om du vill ha din display utan eller med LED. LED belysningen vi använder har en avancerad optik som sprider ljuset jämnt över hela ytan.I

Material

Tältet är i polyester som vi trycker med den senaste sublimeringstekniken vilket ger oöverträffad kvalitet i kontrast och färgdjup

popup tält event tält
Skärmavbild 2023-11-10 kl. 17.00.02.png

Storlek

Pop-up tältet finns i en storlek

Bredd 305m, Längd 305m, Höjd 282cm

Tältet väger 22kg

Distribution

Det gemensamma för alla Adders displaysystem är att det är extremt enkelt att byta budskap, vilket i kombination med effektiv logistik gör att effekten av marknadsföringen är garanterad – den kommer ut, och den får stå kvar!

bottom of page