top of page

Pelare

Uppblåsbart-
Pelare

USP USP USP 

Boosted air™ är en serie uppblåsbara produkter som är extremt enkla att montera. Sortmentet innefattar uppblåsbara tält, pelare, ståbord och barstolar. Materialet och de slitstarka dragkedjorna gör att produkterna tål hårda tag vad gäller väder och vind. 

Nyckelfunktioner

• Enkla att montera

• Vattentät och vindstabil

 • UV och brandsäker

 • Utrustad med kvalitetsblixtlås

 • Designenen går att skräddarsys

10 garanti.png
made in sweden.png

Montering

På baksidan av FineLine veporna sitter en magnettejp som fästes i ramen, vilket gör det extremt enkelt att byta budskap när det är dags.

 

Veporna till FineLine LED är tunnare med viss transparent för att ljuset ska kunna nå ut. Dessa fästes med en utepåliggande magnetpassepartou i samma färg som ramen.

Anpassning

Displayerna i färgerna svart, vitt eller silver.

Du kan välja om du vill ha din display utan eller med LED. LED belysningen vi använder har en avancerad optik som sprider ljuset jämnt över hela ytan.I

Material

Veporna trycker vi med den senaste sublimeringstekniken vilket ger oöverträffad kvalitet i kontrast och färgdjup.

AdderMedia™ är ett unikt syntetiskt papper som används till FineLine. Höggradig vit med ett ytskikt med hög prestanda, ogenomskinligt. Fritt från PVC, trä och laminat. En robust, tålig, icke statisk yta, tvättbar, vattentät och UV-resistent. Det går inte att riva. Snabbtorkande yta kräver ingen ytterligare laminering. Tillgängligt exklusivt från Adder AB.

Vepan till FineLine LED är i,.....

Storlekar

Skärmavbild 2023-11-10 kl. 17.00.02.png

Storlekar

De uppblåsbara pelarna finns två storlekar

Höjd 2-4m, diameter 0,4m

Höjd 2,8-5m, diameter 0,6
 

Distribution

Det gemensamma för alla Adders produkter är att det är extremt enkelt att byta budskap, vilket i kombination med effektiv logistik gör att effekten av marknadsföringen är garanterad – den kommer ut, och den får stå kvar! Vare sig det gäller i egna butiker, shop-in-shops, utställningar eller i ett återförsäljarnätverk så packar vi och skickar i bulk eller individuellt

– centralt eller direkt. Det skall vara enkelt att vara effektiv: Leverera ett färdigt original, så vi sköter resten!

Skärmavbild 2023-11-10 kl. 16.27.39.png
bottom of page