top of page

FineLine -
lyft upp budskapet

 

Dubbelsidig – återanvändningsbar – miljövänlig

Ramen monteras enkelt med diskreta clips och hängs upp med vajer i taket. Kan exempelvis hängas dubbelsi- digt i skyltfönster eller fritt hängande. Med det miljövänliga AdderMedia så får du ett fantastiskt fint material som sitter rakt och snyggt i displayen och som inte går att riva sönder.

edblad 3 Stor.jpeg

Nyckelfunktioner

• Dubbelsidig
• Enkelt att byta budskap
• Enkel att placera
• Slitstark och stabil
• Kimatsmart
• Återanvändningsbar
• Förberedd för tillbehör

Vepabyte

På baksidan av FineLine veporna sitter en magnettejp som fästes i ramen, vilket gör det extremt enkelt att byta budskap när det är dags.

svart ram med magnetvepa
silver.png
svart.png
vit.png
hängande display

Anpassning

Ramen finns i tre standardfärger: silver, svart och vit.

Material

AdderMedia™ är ett unikt syntetiskt papper som används till FineLine. Höggradig vit med ett ytskikt med hög prestanda, ogenomskinligt. Fritt från PVC, trä och laminat. En robust, tålig, icke statisk yta, tvättbar, vattentät och UV-resistent. Det går inte att riva. Snabbtorkande yta kräver ingen ytterligare laminering. Tillgängligt exklusivt från Adder AB.

hängande Stor.jpeg
hängande_fineline_storleksguide.png
Skärmavbild 2023-11-10 kl. 17.00.02.png
fineline display som hänger i skyltfönster

Storlekar

FineLine hängande displayer finns i 5 olika standardstorlekar - A4, A3, 50x70cm, 70x100cm, 112x168cm. Storlekarna gör sig bäst i olika miljöer och går och kombinera efter behov. Vi hjälper gärna till och hittar den bästa för dig.

50x70cm = 2kg

70x100cm = 4kg

112x168cm = 6kg

Distribution

Det gemensamma för alla Adders displaysystem är att det är extremt enkelt att byta budskap, vilket i kombination med effektiv logistik gör att effekten av marknadsföringen är garanterad – den kommer ut, och den får stå kvar!

Referensbilder

bottom of page