top of page

FineLine

Dubbelsidig – återanvändningsbar – miljövänlig

Ett dubbelsidigt och stabilt golvstativ som du återanvänder kampanj efter kampanj. Du kan koppla på ett antal olika broschyrhållare eller ta fram en specialanpassad demohållare för din produktlansering. Med det miljövänliga AdderMedia™ så får du ett fantastiskt fint material som sitter spikrakt i displayen och som inte går att riva sönder.

golvdisplayer i butik

Nyckelfunktioner

10 garanti.png

• Dubbelsidig
• Enkelt att byta budskap
• Enkel att placera
• Slitstark och stabil
• Kimatsmart
• Återanvändningsbar
• Förberedd för tillbehör
• Fotplatta med logotyp
• 10 års garanti

made in sweden.png
FineLine18mm - vit.png
FineLine18mm - silver.png
FineLine18mm - svart_.png

Vepabyte

Motsats till en klassisk roll-up som är en engångsprodukt, så återanvänder man stativet till FineLine™ år efter år – både smidigt och klimatsmart. Den är dubbelsidig och utan kassett, vilket gör det extremt enkelt att byta budskap när det är dags. Nya vepor skickas rullade tillsammans med monteringsanvisning.

Adder_volvo-1152-2 Stor.jpeg
tillbehor Stor.jpeg

Anpassning och tillbehör

FineLine™ kommer förberedd för anpassning och tillbehör. Fotplattan finns i tre standardfärger: silver, svart och vit. Dessutom kan vi trycka en logotyp eller ett budskap på den. Samtliga fotplattor är utrustade med fyra extra hål för att enkelt kunna montera tillbehör som broschyr- eller produkthållare.

fotplatta-vit_fineline.png
fotplatta-silver.png
fotplatta-svart.png
fotplatta-vit-VW_logo.png

Material

AdderMedia™ är ett unikt syntetiskt papper. Höggradig vit med ett ytskikt med hög prestanda, ogenomskinligt. Fritt från PVC, trä och laminat. En robust, tålig, icke statisk yta, tvättbar, vattentät och UV-resistent. Det går inte att riva. Snabbtorkande yta kräver ingen ytterligare laminering. Tillgängligt exklusivt från Adder AB.

fineline golvdisplay
prodblad-fineline-size_guide-4000x1000.png
Skärmavbild 2023-11-10 kl. 17.00.02.png
skylt som visar vart toaletten finns

Storlekar

FineLine finns i bredderna 40cm, 55cm 

och 110cm och i höjderna 160cm och 180cm Alla storlekarna gör sig bäst i olika miljöer och går och kombinera efter behov. Vi hjälper gärna till och hittar den bästa för dig.

40x160cm = 8kg
40x180cm = 8kg

55x160cm = 9kg
55x180cm = 9kg
110x180 = 11kg

55x160 = 

Distribution

Det gemensamma för alla Adders displaysystem är att det är extremt enkelt att byta budskap, vilket i kombination med effektiv logistik gör att effekten av marknadsföringen är garanterad – den kommer ut, och den får stå kvar!

Referensbilder

bio skyltar

Tillbehör

Tillbehör till FineLine

Eftersom en enda lösning inte passar alla så finns det flera tillbehör och anpassningar till Fineline. Lägg exempelvis till en broschyrhållare eller demohållare – eller hör av dig för en personligt anpassad lösning. Fotplattan levereras förberedd för tillbehör för att enkelt kunna komplettera med detta när behovet uppstår.

bottom of page