top of page

InEvent - 
Perfekt för event, mässor och turnéer.

Dubbelsidig – återanvändningsbar – miljövänlig

InEvent™ är en portabel lösning som innehåller alla unika funktioner från InStore – och mer därtill. Tålig, portabel, dubbelsidig och enkelt att byta budskap.

Den portabla golvdisplayen med en bredd upp till 75cm, kommer levererad i en hårdplastväska, byggt för tuffa tag. Displayen med bredd på 122 cm levereras i kartong. Med gasfjädern och den patenterade ”press to lock/release” funktionen så blir montering och byte av budskap extremt enkelt.

05_InEvent_vepa Stor.jpeg

Nyckelfunktioner

• Tålig väska i hårdplast (för bredd upp till 75cm)

​​• Dubbelsidig

• Enkelt att byta budskap med ”press to lock/release”
• Enkel att placera
• Slitstark och stabil
• Kimatsmart
• Återanvändningsbar
• Förberedd för tillbehör
• Fotplatta med logotyp

Vepabyte

Motsats till en klassisk roll-up som är en engångsprodukt, så återanvänder man stativet till InEvent™ år efter år – både smidigt och klimatsmart. Den är dubbelsidig och utan kassett, vilket gör det extremt enkelt att byta budskap när det är dags. Nya vepor skickas rullade tillsammans med monteringsanvisning.

inevent nedpackad
tillbehor Stor.jpeg

Anpassning och tillbehör

 InEvent™ kommer förberedd för anpassning och tillbehör. Fotplattan finns i tre standardfärger: silver, svart och vit. Dessutom kan vi trycka en logotyp eller ett budskap på den. Samtliga fotplattor är utrustade med fyra extra hål för att enkelt kunna montera tillbehör som broschyr- eller produkthållare.

fotplatta-vit.png
fotplatta-silver.png
fotplatta-svart.png
fotplatta-vit-VW_logo.png

Material

AdderMedia™ är ett unikt syntetiskt papper. Höggradig vit med ett ytskikt med hög prestanda, ogenomskinligt. Fritt från PVC, trä och laminat. En robust, tålig, icke statisk yta, tvättbar, vattentät och UV-resistent. Det går inte att riva. Snabbtorkande yta kräver ingen ytterligare laminering. Tillgängligt exklusivt från Adder AB.

avantgards Stor 2.jpeg
inevent_storleksguide.png
Skärmavbild 2023-11-10 kl. 17.00.02.png
golvdisplay i bilhall

Storlekar

InEvent finns i bredderna 40 cm, 55 cm, 75 cm och 122 cm och i höjderna 160 cm, 180 cm och 200 cm. Alla storlekarna gör sig bäst i olika miljöer och går och kombinera efter behov. Vi hjälper gärna till och hittar den bästa för dig.

9kg

Distribution

Det gemensamma för alla Adders displaysystem är att det är extremt enkelt att byta budskap, vilket i kombination med effektiv logistik gör att effekten av marknadsföringen är garanterad – den kommer ut, och den får stå kvar!

Referensbilder

broshyrställ till golvdisplay

Tillbehör

Tillbehör till InEvent

Eftersom en enda lösning inte passar alla så finns det flera tillbehör och anpassningar till InEvent. Lägg exempelvis till en broschyrhållare eller demohållare – eller hör av dig för en personligt anpassad lösning. Fotplattan levereras förberedd för tillbehör för att enkelt kunna komplettera med detta när behovet uppstår.

bottom of page