top of page

FineLine - 
liten med stor uppmärksamhet 

 

Dubbelsidig – återanvändningsbar – miljövänlig

När du beställer FineLine™ bordsdisplay väljer du om du vill ha ramen i silver, svart eller vitt. Båda utföranden gör den så diskret och snygg att den passar in i de mest krävande miljöerna. Displayen är dubbelsidig och du byter lätt ut veporna då vepan har ett tunt magnetband runt hela baksidan.

FineLine™ finns även lysande i LED. Med samma diskreta design och möjlighet att belysa budskap åt båda hållen, garanterar FineLine™ LED hög uppmärksamhet.

bordsdisplay FineLine för FUJI i A4

Nyckelfunktioner

10 garanti.png

• Dubbelsidig

• Med/utan LED
• Enkelt att byta budskap
• Enkel att placera
• Slitstark och stabil
• Kimatsmart
• Återanvändningsbar

• Fotplatta med logotyp
• 10 års garanti

made in sweden.png

Vepabyte

På baksidan av FineLine veporna sitter en magnettejp som fästes i ramen, vilket gör det extremt enkelt att byta budskap när det är dags.

 

Veporna till FineLine LED är tunnare med viss transparent för att ljuset ska kunna nå ut. Dessa fästes med en utepåliggande magnetpassepartou i samma färg som ramen.

vepabyte för svart fineline ram
led fineline_ny.png

Anpassning

Det går att få din bordsdisplay belyst med LED och till dessa medföljer en passpartou som skymmer LED slingan för ett jämnare ljus.

 Fotplattan till FineLine finns i tre standardfärger: silver, svart och vit. Fotplattan till FineLine LED finns i färgerna vit och svart. Dessutom kan vi trycka en logotyp eller ett budskap på den. 

fotplatta-vit_fineline.png
fotplatta-silver.png
fotplatta-svart.png
fotplatta-vit-VW_logo.png

Material

AdderMedia™ är ett unikt syntetiskt papper som används till FineLine. Höggradig vit med ett ytskikt med hög prestanda, ogenomskinligt. Fritt från PVC, trä och laminat. En robust, tålig, icke statisk yta, tvättbar, vattentät och UV-resistent. Det går inte att riva. Snabbtorkande yta kräver ingen ytterligare laminering. Tillgängligt exklusivt från Adder AB.

bordsdisplay
bordsdisplay storleksguide-ny.png
Skärmavbild 2023-11-10 kl. 17.00.02.png
fineline bordsdisplay i a4 och a3 i Edblads butiker

Storlekar

FineLine bordsdisplay finns i storlekarna A4 och A3 och 21 x 60cm. Välj om du vill ha din A4 eller A3 display i liggande eller stående format, med eller utan passepartout. Profildjupet är 9mm utan LED och 18mm med LED.

A4 = 0,7kg 

A4 LED = 2kg
A3= 1kg

A3 LED = 3kg
21 x 60cm =

A3A

Distribution

Det gemensamma för alla Adders displaysystem är att det är extremt enkelt att byta budskap, vilket i kombination med effektiv logistik gör att effekten av marknadsföringen är garanterad – den kommer ut, och den får stå kvar!

Referensbilder

bottom of page